kotiliesi

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

broiler-salaatti tacoilla


Nyt on sitten uusivuosi päässyt alkamaan. Meillä sitä on aloitettu väsyneinä mutta onnellisina.
Valvoimme koko perheen voimin puoli kahteen asti ja minä vielä tunnin siivosin kaikkien muiden nukkuessa. (Inhoan aamuisin herätä sotkuihin.)
Vieraiden kanssa valoimme tinat ja nautimme ruoista, joita nyt onkin jääkaappi pullollaan. (Koskahan saamme kaikki syötyä.)

Uuden vuoden lupauksia ei kummemmin tullut tehtyä, mitä nyt olen itse päättänyt hieman katsella ettei tuo vyötärö enään pääsisi enempää valloilleen.

Tämä maukas Meksikolais tyylinen salaatti teki hyvin kauppansa. Harmi vaan unohdin siitä ottaa freesinä kuvan ja nyt teille on tarjolla kuva salaatin lopusta, joka meiltä jäi syömättä. Eli salaatti on jo hieman nahistunutta mutta hyvää tämä on vieläkin sen voin teille taata.


Jäävuorisalaattia
frisee salaattia
lollo rosso salaattia
3 tomaattia
1/2 kurkkua
1 paprika
1/2 rasiaa viinirypäleitä
300 g broilersuikaleita valkosipulimarinaadissa
tacomaustetta
1 punasipuli
n. 200 g välimerellistä juustoa (tähän käy kyllä vaikka edam tai kermajuustotkin.)
tacolastuja


Paista broilersuikaleet pannulla ja lisää sekään hieman tacomaustetta. Anna jäähtyä.
Leikkaa ja revi salaatti ainekset haluamasi muotoisiksi. Sekoita ne keskenään ja kaada joukkoon myös jäähtyneet broilersuikaleet. Juuri ennen pöytään vientiä asettele tacolastut salaatin joukkoon.
Sitten vain nauttimaan raikkaasta salaatista.

3 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä, sellaista illanistujais ruokaa :)
    Kyllä ne ruuat tulee syötyä, meillä loppui juuri kaikki joulu ruuat :D

    VastaaPoista
  2. Niin se usein tahtoo käydä, että jääkaappi edelleen pullottaa, vaikka kemut on juhlittu..Sitä kun varmuuden vuoksi tekee aina tarjottavaa vähän liikaa, ettei lopu kesken ... ;O)

    VastaaPoista
  3. Tuula: Meillä kinkku kaluttiin luuta myöten en saanut tänä vuonna perinteistä kinkusta tehtyä hernesoppaa.

    Saga: On se ihminen höpsö kun pelkää, että tarjottavat loppuu kesken ja sitten saa ähmiä monta viikkoa samoja ruokia.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)