torstai 3. marraskuuta 2011

Keltainen kurpitsakeitto



Tässä on taas ruoka minun makuuni, olen tätä nyt parina päivänä herkutellut ja aina vaan maistuu yhtä hyvälle. Namski !

Meillä on pihan syyskunnostus ollut käynnissä, ukkoseni on vienyt lehtiä, risuja  ja lautoja pois peräkärryllä pian on piha taas pitkästä aikaa siisti.
Eilen tehtiin hoitosopimukset ensi elokuulle, kahdelle lapselle. No, eipä tarvitse laitella nettiin hoito-ilmoituksia ensi vuoden alusta, kun paikat menee ihan hoitolasten vanhempien välityksellä. Ihana homma.


öljyä
2 porkkanaa
1/2 purjoa suikaleina
1 kesäkurpitsa
2 tl kurkumaa
8 dl vettä
2 kanaliemikuutiota
1 dl perunasosejauhetta
50 g sulatejuustoa
50 g vuohenjuustoa

Suikaloi porkkana ja purjo sekä kesäkurpitsa. Kuumenna öljy ja kypsennä ensin porkkana puolikypsäksi. Lisää purjo jaq kesäkurpitsa. Kuumenna ja sekoita. Lisää kurkuma ja sekoita vielä.
Kaada pataan vesi, lisää liemikuutiot. Kiehauta ja sirottele joukkoon perunasosejauhe. Alenna levyn lämpöä.
Kuutio juustot joukkoon  ja keitä hiljalleen niin että juusto sulaa.



3 kommenttia:

  1. Ihanaa. Olen hulluna kaikkiin keittoihin. Lähimpänä sydäntä on sosekeitot, mutta kaikki maistuu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Saga, minulla on näköjään sama maku kun söisin keittoja vaikka joka päivä.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)