tiistai 22. marraskuuta 2011

Banaani-appelsiinikiisseli


Tänään välipalalle tein helmäistä kiisseliä ja lopun syömme huomenissa riisipuuron kanssa.
Maku oli lapsien mieleen vaikka lisäsinkin tummat rypäleet joukkoon.

Aloin tässä tekemään pojalle kintaita huovutuslangalla on ihan eka kokeiluni tällä saralla katsoo nyt mitä niistä tulee :)
Jännityksellä jäämme odottamaan tuloksia.

3 dl appelsiinituoremehua
3 dl vettä
2 rkl perunajauhoja
(1/2 dl sokeria)
2 banaania
kourallinen tummia rypäleitä

Mittaa mehu, vesi ja perunajuhot (sekä sokeri) kattilaan.
Kuumenna seos kiehuvaksi samalla kokoajan sekoittaen.
Anna kiehua hetki sekoittamatta.
Nosta kiisseli kylmään esim: vesihauteeseen jäähtymään.
Viipaloi hedelmät joukkoon ja kaada tarjoilu astiaan.
Ripottele hieman pinnalle sokeria kuortumisen estämiseksi.

2 kommenttia:

  1. Piffiä alle ja tätä päälle..Masituis kyllä mullekin.... ;O) Enpä ole aikoihin tehnyt kiisseliä..

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)