kotiliesi

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Mummun hedelmäsalaatti


Välipalalla oli uusi tuttavuus, Ruoka ja viini-lehdestä nappasin ohjeen, jota sitten  mukailin.
Tämä jälkkäri jakoi lapset niihin jotka ei edes maistaneet ja niihin jotka tykkäsivät.



n.2 l tuoreita hedelmänlohkoja
 (omenooita, päärynöitä, banaaneita, punaisia viinirypäleitä appelsiinejä ja kiivejän.
n.2 l appelsiini mehua
2 dl puuroriisiä
1 l maitoa

Keitä riisipuuro pussin ohjeen mukaan .
Pilko hedelmät ja kaada niiden pälle tuoremehu niin että hedelmät juuri ja juuri peittyvät.
Lisää puuro salaatin sekaanvarovasti sekoittaen. Laita salaatti viileään vähintään 10 tunniksi.
Tarjoillessa kaapaise kulhon pohjalta asti, jotta saat riisiä mukaan. Painavampana se painuu kulhon pohjalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)