kotiliesi

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Dipattavat valkosipulileivät


Tänään iltapalaksi kuivasin uunissa ruisleipiä. Unohdin tyystin leikata ne ensin paloiksi, siksi leivät ovat kumman mallisia, mutta hyviä silti.
Pirskottelin pinnalle hieman öljyä ja valjosipulimaustetta. Laitoin uuniin muiden ruokien kanssa jo päivällä 200 asteeseen noin vartiksi.Paistinpannulla saa yhtä hyviä voi laittaa öljyn sekaan valkosipulin kynsiä maun mukaa. Tällä kertaa omistani tuli todella mietoja joten ensi kerralla laitan taas roimasti valkosipulia mukaan.  
Dipit on tällä kertaa aivan kaupan jauheista tehtyjä kermaviiliin.

Tässä on päivä mennyt silitellessä tytöille uudet verhot ikkunaan, pöytäliinaa ja pojan housuja kouluun ja lakanoita vaihdellessa sekä pyykkiä pestessä.
Korjailin ratkenneet ja reikäiset vaatteet sekä, lopultakin sain hieman kudottuakin.
Nyt olen paistellut huomisen ruokia ei tarvi kuin muusi aamulla valmistaa niin ruoka on päydässä.

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille


(Lisäys tekstiin: Rakas ukkoseni kuori illalla vielä potut valmiiksi, ei tarvi kuin keitellä ja muusata, näin helppoa se nyt on.)

3 kommenttia:

  1. Tulipa taas vesi kielelle, tätäkin täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
  2. Herkun näköisiä! Nam!
    Oletpas puuhastellut kovasti.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille Erja ja Sumi hyvää oli vaikka otsikko lupasikin valkkosipuli leipiä ;)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)