kotiliesi

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Tuorejuustotäytteiset lohitaskut




Eilen grillasimme tälläisia lohitaskuja. Lohi on jo itsessään niin herkkua saatikka sitten juustolla ja sipulilla höystettynä.
Ohje on uusimmasta Maku-lehdestä.

Tänään rakas mieheni lämmitteli olohuoneen ja meidän makuuhuoneen takat. Ihanan tunnelmallista kun takassa rätisee tuli.
Kävimme Lempäälässä kirpparilla ja löysin parit käsityölehdet sekä kirjan ja dvd-elokuvan.
Olen tässä koko viikonlopun koittanut löytää jotain kutomisohjetta joka sävähdyttäisi.
Lopulta päädyin tekemään pitkiä sukkia taas kerran.

600 g lohifilettä
1/2 tl suolaa
sitruunapippuria
TÄYTE:
1 sipuli
1 rkl öljyä
200 g tuorejuustoa (valkosipuli)
tilliä
1 dl juustoraastetta
2 rkl kapriksia

Poista lohifileestä ruodot ja leikkaa kala poikittain neljään osaan. Leikkaa palojen keskelle pitkittäin viiltot lähes nahkaan asti. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla.
Kuullota sipuli rasvassa pannulla. Jäähdytä.
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Täytä kalojen viiltotaskut täytteellä.
Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia tai grillissä.




9 kommenttia:

  1. Olisimpa päässyt tänään teille syömään :)
    lohi on mun suosikkiruokaa !

    VastaaPoista
  2. Herkullista :) Lohi on kaupan kaloista ykkönen ♥

    Sinulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista
  3. Tätäkin täytyy kokeilla, tuli vesi kielelle.

    VastaaPoista
  4. Suosittelen lämpimästi, on muuten herkku hyvää ja eri makuja saa vaihtelemalla tuorejuustojen makuja.

    VastaaPoista
  5. Oi herkullista on, noita minäkin teen kyllä.

    VastaaPoista
  6. Suosittelen Arleena oli meinaan herkullista...

    VastaaPoista
  7. Herkullisen näköistä kalaa, kiinnostava resepti :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)