kotiliesi

maanantai 5. syyskuuta 2011

Marinoidut mozzarellapallot


Tässä teille oiva salaatinkastike ja ihanat juustot aivan kuin vahingossa siinä samalla.
Tykästyin niin, että varmasti teen tätä toistekin.
Onneksi tein ison määrän ja saamme vielä herkutella kerran tätä herkkua. Annoin tätä myös hoidokeille tänään ja menekki oli taattu.

Tänään alkoi tytöillä savityökerho ja kyllä oli tytöt tykänneet. Katsotaan sitten keskiviikkona kun alkaa kokkikerho josko tytöt innostuisi myös ruoanlaitosta.

3 pkt mozzarellapalloja
MARINADI:
2 dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1/2 dl vaaleaa balsamicoa (mulla ei ollut kun tummaa joten pistin sitä)
1/2 rkl hunajaa
1 tl rosmariiniä
2 jalopenonpalkoa suikaleina
2 tl viherpippuria


Irroittele mozzarellapallot toisistaan ja huuhtelene siivilässä mahdollisimman kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Kumoa pallot kauniiseen lasipurkkiin. Painele tiiviiksi.
Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi juustopallojen päälle, siirrä jääkaappiin maustumaan kahdeksi tunniksi, mieluummin seuraavaan päivään.
Tarjoa erillisessä astiassa vihreän salaatin lisänä.

2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)