torstai 15. syyskuuta 2011

Hapankaali-lohiwokki


Nyt tuli kokeiltua uutta palkinto wokkia, siinä valmistui herkullinen hapankaali-lohiwokki. Osviittaa hain uuden Maku-lehden samaisesta ruoasta. Minut tuntien tietää, että resepti muuttuu matkalla. Tässä oma versioni lohiwokista.

1 rkl öljyä
2 tl mietoa currytahnaa
400 g hapankaalia
2 dl säilyke herkkusieniä
2 porkkanaa raasteena
1 tlk (400 g )kookosmaitoa
1 rkl soijakastiketta
1tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
400 g suikaloitua lohifilettä sitruunamarinoituja

Kuumenna öljy jalisää currytahna.
Nosta pannuun valutettu hapankaal, sienet ja porkkanaraaste. Kuumenna läpikotaisin välillä sekoittaen.
Lisää kookosmaito ja mausteet sekä lohisuikaleet. Anna kiehua noin 5 minuuttia.
Tarjoile nuudelin, riisin tai nauhapastan kanssa.



PST: Arvon tänään iltapäivällä onnelliset voittajat 1-vuotisen blokkailun kunniaksi.

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä. Minulle ei oikein hapankaali maistu kun lapsena haistelin kun Äiti sitä teki, ei haissut hyvälle lapsen nenään :D Tuo wokki on kyllä hyvän näköistä :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvälle. Pitääpä kokeilla.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)