lauantai 13. elokuuta 2011

Friteerattu halloumijuusto


Nyt suosittelen todella lämpimästi kauppaan menoa ja halloumijuuston ostamista.
Tässä tulee sellainen resepti, että meillä kaikki isommat immeiset tappelivat viimmeisistä juuston paloista.
Isäntäkin sanoi, että tätä ohjetta aletaan sitten meillä harrastamaan enemmänkin.
Ohje on vielä niin helppo, ettei tarvitse kummemmin pelätä etteikö muka onnistu.

1 pkt 200 g halloumijuustoa
1 muna
1 dl korppujauhoja
PAISTAMISEEN:
öljyä
TARJOILUUN:
sitruunanlohkoja
(nämä sitruunat minulta unohtui kovan kysynnän vuoksi jääkaappiin, eli menee ilman sitruunoitakin kaupaksi:) )

Leikkaa
juusto
noin kuudeksi viipaleeksi. Riko muna ja vatkaa rakenne rikki haarukalla.
Laita korppujauhot lautaselle.
Kääntele juustoviipaleet ensin munaseoksessa ja sitten korppujauhoissa.
Paista juustoviipaleita kuumassa öljyssä kummaltakin puolelta, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Tarjoile juusto heti sitruunanlohkojen kanssa :(

5 kommenttia:

  1. Oi kuulostaa ja näyttää herkulliselta! :) Voisin harkita tätä huomis illan iltapalaksi, ihan sunnuntain kunniaksi!

    Anniina

    VastaaPoista
  2. Mun taytyy nyt tunnustaa että en oo koskaan ko juustoa edes maistanu... Tällä ohjeella varmaan kannattais alottaa ittensä sivistäminen. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille kommentoijille.
    Sumi tunnustan nyt itsekin, etten ole tätä juustoa syönyt kun kaksi kertaa. Ekallakertaa grillasin palat ja nyt tämä versio. Hyvää oli kummallakin kerralla.

    VastaaPoista
  4. Tämä on pakko laittaa heti testiin! Rrrrakastan halloumia ja kaikkea friteerattua, joten aivan hävytöntä, ettei tää ollut koskaan tullut mulle itselleni mieleen :D

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)