perjantai 26. elokuuta 2011

Broiler-riisivuoka



Taas yksi hieman erilainen broilerruoka lisää. Maku oli todella hyvä ja osa jo pyyteli, että koskas saisi tätä herkkua lisää. 

Meillä on vanhemmalla tytöllä tänään 10-vuotis synttärit. Tyttöjä on illemmalla tulossa juhlistamaan päivänsankaria. Taisi kumpaistakin tyttöä hieman jännittää kun täytyi aamulla tirauttaa pienet itkut ennen kouluun menoa.Meitä huvitti isännän kanssa, mutta täytyi vain pitää naama pokerina ettei tule pahempaa katastrofia heti näin aamutuimaan. Kaikkeen sitä joutuukin näin vanhempana :o


300 g hunaja marinoitua broilersuikaletta
1 (200 g) purjo
2 1/2 dl pitkäjyväistä riisiä
1 prk (227 g) ananaspaloja ananasmehussa
1 prk (2 1/2 dl) ruokakermaa
3 dl vettä
1 dl sweet chili kastiketta
2 rkl kanafondia
1 tl mustapippuria

Huuhdo ja suikaloi purjo. Ruskista broilersuikaleet ja hauduta lopuksi purjoa hetki. Kaada ananas mehu kulhoon. Lado riisi, broilerisuikaleet, purjo ja ananakset kerroksittain uunivuokaan niin ,että päällimmäiseksi tulee riisi. Sekoita ananasmehun joukkoon kerma, vesi, chilikasti, kanafondi ja mustapippuri. Kaada liemi vuokaan. Paista 200 asteessa noin tunti. Tarjoa salaatin kanssa.


2 kommenttia:

  1. Sinulla on tosi kivoja ruokaohjeita, kuten taas tämäkin broileri-riisivuoka. Ja suurin osa helppoja tehdä, mikä ainakin minulle kiireiselle on tärkeää. Kaalisalaattiohjeesikin: helppo, ei tarvi sotkea mahdottomasti erilaisia aineita, mutta kuitenkin niin hyvää!
    Kiitokset ohjeista, onpa kokeiltu useita.

    VastaaPoista
  2. Tuhannet kiitokset sinulle Pirjo. On niin kiva kuulla kommentteja.
    Tämä oli helppo ruoka kun riisiäkään ei tarvinnut keittää.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)