sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Rakuuna porkkanat


Uusi lukija on taas saapunut joukkoomme kiitos Jenni on ihanaa  huomata että blogia luetaan.

 Herkuttelimme tänään ruoan lisukkeena rakuunaporkkanoilla, ahh kuinka ne ovatkaan ihania.
Voisin syödä näitä keväisin vaikka kuinka paljon. Harmi vaan kun näistä eivät meidän lapset tykkää.
Eipä silti kun omaa lapsuutta muistelee niin eivät nämä silloin omiin herkku ruokiin kuuluneet. 
Nämä on nyt tehty pakaste mini porkkanoista mutta omasta maasta saadut porkkanat olisivat kyllä kaikkein herkullisimpia tähän.


200 g porkkanaa 
1 rkl voita
2 valkosipulia
1/3 kasvisliemikuutiota
1 tl hunajaa
1/2 dl vettä
1-2 tl rakuunaa


Paista porkkanoita hetki padassa lisää sitten valkosipulit, hunaja ja vesi sekä kasvisliemikuution pala. Lisää myös rakuuna sekaan. Anna paistua noin kymmenisen minuuttia vähän väliä sekoitellen. Kokeilehaarukalla porkkanoiden kypsyyttä, kun ne ovat vielä sisältä napakoita porkkanat ovat valmiita. Kaada tarjoilu astiaan ja ripottele rakuunaa vielä pinnalle ja jos haluat voit vielä laittaa voi nokareen porkkanoiden päälle. 
Ja ei kun nauttimaan.



4 kommenttia:

  1. Juu, nämä ovat ihan älyttömän hyviä. Samaa mieltä, että voisi syödä vaikka kuinka paljon.

    VastaaPoista
  2. Rakuunan ja porkkanan liitto on varmaan tähdissä kirjoitettu - samanlainen onnistunut suhde on kukkakaalilla ja currylla...

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentoijat, pian on kaikki porkkanat narskutettu :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)