kotiliesi

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Leivitetty kuhafile


Eilen ollessamme Mumskun kanssa kiertelemässä kaupoilla, Mumsku kehui syöneensä kuhaa ruoaksi ja siitähän sitten alkoi minunkin tehdä mieli kuhaa ja iltapäivällä kotiinpäin tullessamme oli vielä kurvattava kaupankautta kyseistä herkkua hakemaan ja olihan se sen arvoista. Kieli meinasi mukana mennä kun tätä söi.

kuhafileitä
sitruunapippuria,tilliä, sormisuolaa.

Ripottelin kalojen päälle aamusella mausteet ja kiedoin takaisin pakettiin.

Päivällä rikoin munan lautaselle ja toiselle lautaselle vehnäjauhoja 1/2 dl ja 1 dl korppujauhoja sekä kalamaustetta oman tunnon mukaan mun omatunto kesti  n. 2-3 rkl. Sekoita jauhot sekaisin ja kasta ensin file munaan ja sitten jauho-mauste seokseen.

Paista pannulla kauniin kullan keltaisiksi. Tarjoile perunamuusin kanssa.
Ja ei kun syömään.

2 kommenttia:

  1. Kalaa pitäiskin syödä enemmän, ihan nolottavan harvoin meillä ruokana kalaa ja silloinkin yleensä lohta.

    VastaaPoista
  2. Minä yritän että kerrän tai pari viikossa olisi kalaa. Täytyisi vain saada jotain hyviä reseptejä etti jumitu samoihin sörsseleihin.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)