kotiliesi

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Keltainen siskonmakkarasoppa


Pakkohan mun oli tämä soppa tänne laittaa. Siis tämä oli ensimmäinen kerta kun meillä loppui ruoka aivan kesken, tiedänhän minä että soppaa menee vaikka ja kuinka paljon siksipä ostin siskonmakkaroita kilon ja kuorin kaksi kiloa perunoita, niin että olisi luullut että soppaa riittää mutta ei paniikki iski kun viisi lasta ja minä oli syömättä. Ei muuta kun isäntä hakeen puoli kiloa lisää siskonmakkaroita ja lisää perunoita kuoriin ja uusi soppa tulelle.


2 kg perunoita
vettä
1 iso sipuli
2 valkosipulia
1 rkl kurkumaa
1 rkl currya
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 kg siskonmakkaroita
2 pss keittojuureksia

Kuori perunat ja pilko ne suupalan kokoisiksi. Kaada vettä perunoille niin että potut peittyy. Silppua sipuli ja valkosipuli kaada ne pottujen sekaan. Kaatele mausteet joukkoon ja makkarat puristele peukalonpään kokoi siksi paloiksi. Ja lopuksi keittojuurekset. Anna leiton poreilla vielä niin kauan että potut on kypsiä. Maista lopputuotosta ja lisäile mausteita mieltymyksesi mukaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)