sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Hapanimelä rakettispagetti


Aurinkoista sunnnuntaita rakkaat lukijani, olen tänään jo aloittanut päiväni viideltä ja saanut taas itselleni sen oman aikani jonka aina välillä tarvitsen. Niinpä mieli on iloinen ja keho tarmoa täynnä.

Tänään on sukulais-pojan synttärit tiedossa johon menemme mieheni kanssa kaksin ja viemme tytöt hoploppiin toisille synttäreille.

Tässä ruoassa oli hieman liika makua meidän lasten mielestä. Eli huomenna täytyy lantrata ruokaa parilla desillä vettä. Me aikuiset kyllä pidimme makuja todella hyvinä.

400 g paistijauhelihaa luomu
2 rkl oliiviöljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
500 g paseerattua tomaattia
1 pieni prk ananas paloja
1 dl balsamiviinietikkaa
1/2 dl soijakastiketta
1/2 dl ruokosiirappia
1 tl cayanne pippuria
2 tl inkivääriä
2 tl garam masalaa
350 g (keltaista) rakettispgettia
n. 3 dl kiehuvaa vettä

Ruskista jauheliha ja lisää sipulit joukkoon. Mausta. Kaada joukkoon tomaatti ja ananaspalat liemineen sekä viinietikka, soija, siirappi ja mausteet.
Sekoita joukkoon rakettispagetti ja kiehuva vesi. Hauduta noin 10 minuutti, kunnes pasta on kypsää.Lisää tarvittaessa vettä. Tarkista maku.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)