tiistai 31. toukokuuta 2011

Auralihapullat kastikkeessa



Tästä ruoasta tulikin aivan toisenlaista kun olin suunnitellut, mutta hyvää tämä oli silti.Tässä sen huomaa, kun on kiire eikä kerkiä turvottaa taikinaa jääkaapissa edes sitä puolta tuntia.
Mutta saimme silti todella maukasta jauheliha kastiketta :)
(Kuvassa olevat valkoiset palat kastikkeessa ovat homejuusto murusia jotka eivät ole vielä sulaneet kastiin.)

400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 dl korppujauhoja
1 dl auraruokakermaa
1 kananmuna
1/2 dl homejuusto murua
1 tl suolaa
mustapippuria


Turvota hetki korppujauhoja ja kermaa keskenään lisää sitten jauheliha, homejuusto muruset ja kananmuna sekä mausteet.
Sitten vain jauhoja sekä öljyä ja paistat ne tummaksi, lisää vettä joukkoon ja sekoita hyvin ettei jää paakkuja. Lihapullat ja homejuusto murusia maun mukaan joukkoon, mausta suolalla ja mustapippurilla sekä soijakastikkeella . Anna hetki hautua ja tarjoile sitten perunoiden ja salaatin kera.





Tässä kastikkeeni kun tulimme ulkoa melkein kaikki lihapullat olivat muussautuneet jauhelihakastikkeeksi. Saatiin sentään kaikille pari lihapullaa lautaselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)