kotiliesi

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Raejuustopaistos


Meillä on tässä asunnon oston takia tämä viikko aikas kiireinen mutta koitan tässä silti päästä kirjoittelemaan.
Eilen meillä oli mumpsku kyläilemässä ja kun hoidokit lähtivät koteihinsa niin me lähdimme uuteen Prismaan kierrokselle.

Kullanruskeaksi paistettu raejuustopaistos on suussasulava jälkiruoka vadelmahillon tai kevyesti sokeroitujen marjojen kera tarjottuna. Paistos olisi voinut olla hippusen vaaleampi, mutta annettakoon se minulle anteeksi olimme ulkona ja aika meni kun siivillä. 


2 kananmunaa
2 rkl sokeria
200 g raejuustoa
1/4 dl gluteenittomia jauhoja (vehnäjauhoja)
2 dl kermaa
1/2 dl manrtelilastuja

Vatkaa munat ja sokeri kulhossa hetken aikaa. Lisää joukkoon raejuusto, jauhot ja kerma sekä mantelilastut. (Myös manteli jauhe kävisi tähän todelloa hyvin.)
Kaada seos piirasvuokaan. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Tarjoile vadelmahillon tai pakastemarjojen kanssa.




7 kommenttia:

  1. Ihanaa! Enpä ole ennen törmännyt tähän herkkuun.

    VastaaPoista
  2. Blogiasi on joskus vaikea lukea kun tulee vesi kielelle, varsinkin kun ei pariin viikkoon ole syönyt mitään sokeripitoista...

    VastaaPoista
  3. Onpa ihana herkku jälleen, taidanpa napata reseptin ja kokeilla..kiitos ohjeesta!!

    VastaaPoista
  4. Tämä on taas sarjassamme .... kelpais mullekin :)

    VastaaPoista
  5. Enpäs ollut itsekään ennen tämmöistä herkkua maistanut.
    Suosittelen koitaamaan, on aikas makuelämys.
    Ilonalle terveisiä: pysy lujana.

    VastaaPoista
  6. Paljonko sen mantelijauhon määrä voisi olla?

    VastaaPoista
  7. MIKSULLE: Itse laittaisin manteli jauhoja vajaan puoli desiä melkein 1/4 dl voi riittää ainakin mulle kun en niin makeasta perusta, mutta jos makeampaa haluaa niin tuo puoli desiä on musta maksimi.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)