kotiliesi

torstai 28. huhtikuuta 2011

Kinkkupasta


Nyt herkuttelemme kinkkukastilla jonka ohje oli uusimmassa yhteishyvän ruokalehtisessä.
Vaikutti niin herkulliselta , että oli heti pakko kokeilla. Ja hyvää siitä tulikin itse kun aina tulee tehtyä herkkusienillä ja tähän tuli omenaakin joka muuten teki hyvän särmän.

1 rkl öljyä
10 cm purjoa
300 g palvikinkkua
1 omena
1 prk maustettua ruokakermaa (aurinkokuivattu tomaatti)
mustapippuria
basilikaa

Kuumenna öljy lisää purjo kuullota kovalla lämmöllä pari minuuttia. Lisää kinkku ja kuorittu ja paloiteltu omena. Paaista hetki. Lisää kerma. Keitä kastiketta kokon muutama minuutti ilman kantta. Mausta.
Sekoita pastan joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)