kotiliesi

perjantai 18. maaliskuuta 2011

Uuni tomaatit



4 isoa tomaattia
0,5 tl suolaa
valkosipulijauhetta
1 rkl basilikaa
mustapippuria
0,75 dl parmesaanijuustoa raasteena
0,25 dl korppujauhoja



Pese ja halkaise tomaatit. Nosta leivinpaperin päälle uunivuokaan. Ripottele suola tomaattien pinnalle. Ripottele mausteet tomaatille . Lisää  parmesaani ja korppujauho. Jaa kuorrutus tomaatinpuolikkaille ja kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile alkuruokana tai lisäkkeenä. Voit valmistaa tomaatit myös etukäteen ja tarjoilla ne kylmänä.

5 kommenttia:

  1. Nams, nyt saa jo kohtuuhintaista kotimaista tomaattia ainakin tarjouksesta, pitääpä tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Jahas, mitä herkutuksia täällä on taas, aivan mahtavat eväät taas :)
    Iloista viikonloppua.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Neferi ja Seijastiina teille kommenteistanne.

    VastaaPoista
  4. Voi, kiitos Hnskis nämä on tosi nannaa.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)