torstai 24. maaliskuuta 2011

Pekoni-pastakeitto


Pakkohan mun oli tehdä vielä kanakeiton kaveriksi toista keittoa kun arvelin ettei kanakeitto piisaa kaikille. Ja niinhän siinä kävi, että juuri ja juuri nytkään riitti kaikille kun kaikki halusivat lisää oli niin herkullista syötävää.

Tein tätä keittoa myös gluteenittoman eli laitoin riisinuudelia makaroni tilalle.

1 pkt pekonia
1 sipuli
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl nuudelia tai spagettia tai muuta makaronia (riisinuudelia)
200 g wok-vihanneksia
4 rkl tomaattipyrettä
suolaa ja mustapippuria

Paista paloiteltu pekoni ja sipuli. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää pasta ja pakastekasvikset.
Keitä, kunnes pasta on valmista mausta mieleiseksesi.



7 kommenttia:

  1. Minusta tuntuu, että tuota täytyy tehdä heti huomenna. Pekoni-kasvisyhdistelmä lupaa kuitenkin kevyttä ja pekonia tekee aina välillä mieli.

    VastaaPoista
  2. Oi että ihana keitto. Mullakin oli eilen pekonipäivä, mutta sekoittelin sitä perunan kanssa. Tällainen keitto on varmasti herkku miehenikin mielestä. Riisinuudeliakin ois vielä kaapissa..

    VastaaPoista
  3. Sirkku ja Mausteinen Manteli kiitos, tälläiset arkiset herkut jotka on nopea tehdä on niin nannaa...

    VastaaPoista
  4. Ohh, vaikuttaa tosi herkulliselta! Täytyy joskus kokeilla! =) Missä vaiheessa laitoit muuten tuon tomaattipyreen?

    VastaaPoista
  5. Kiitos Henskiskokeile ihmeessä on meinaan herkullista.

    VastaaPoista
  6. Herkkukeittoa, nam...pitää kyllä tehdä pian. Olen kans helppojen nopeiden keittoruokien kannattaja.

    VastaaPoista
  7. Sorry, Henskis etten heti hoksannut kysymystäsitomaattipyreen laitoin wok vihannesten jälkeen ja keittelin hieman.
    Mimmmi M kannattaa kokeilla on muuten hyvää...

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)