sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kermainen aura-lohi



Tämän ohjeen olen joskus saanut mieheni kaverilta. On tullut tuunattua tästä omanlainen oikeassa ohjeessa kala on fileenä mutta minä suikaloin kalan.Varautukaa maku on mitä taivaallisin.Tämän ruoan kanssa käy yleensä niin että se loppuu kesken. Joten tervetuloa herkuttelemaan.

Taas saimme joukkoomme uuden lukijan kiitos sinulle Sirpa kun päätit liittyä lukijaksi.


1/2-1 kg kirjolohta suikaleina
1/2 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria
1/2 tl valkopippuria
450 g parsakaalia pakaste
200 g pikkuporkkanoita pakaste
30 g voita
3 rkl siirappia
1 1/2 rkl soijakastiketta
80 g aura-juustoa
2 dl kermaa

Suikaloi kala fileestä  paloja ja lado ne uunivuoan pohjalle. Mausta. Hauduta kasvikset pannulla voissa, anna voin imeytyä kasviksiin ja lisää sitten siirappi ja soijakastiike. Levitä vihannekset kalasuikaleiden päälle ja ripottele aurajuusto pinnalle ja kerma joukkoon. Paista uunissa 200 asteessa noin puolisen tuntia. Tarjoile riisin kanssa.

Tässä sen huomaa meinasi kuva jäädä ottamatta kun oli niin kiire syödä.

1 kommentti:

Mukavaa kun kommentoit :)