kotiliesi

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Jauhelihapihvit fetatäytteellä



Viikottaisessa ruokalistassa luki tälle päivälle jauhelihakeitto mutta, koska jääkaappiin oli jäänyt muusia niin ajattelin väsätä jauhelihapihvejä.
Tein perus jauhelihamurekkeen ja väliin fetasalaattia tuli kyllä herkku hyvän makuisia.

Tervetuloa mukaan Nina, ja kiitos kun tulit lukijakseni.
400 g naudanjauhelihaa
1 sipuli
n. 1/2 dl korppujauhoja
2 dl maitoa tai muuta nestettä
(mulla oli tomaattikeittoa)
1 kananmuna
suolaa
maustepippuria
TÄYTE:
fetajuustoa

Turvota korppujauhot nesteessä ja lisää joukkoon muna ja sipuli sekä jauheliha.
Mausta seos ja tee siitä pihvejä. Aseta puolien pihvien päälle fetajuustoa ja laita toinen pihvi päälle ja painele reunat yhteen.
Paista pihvejä pannulla kypsiksi.



 Tässä kuvassa olen puolittanut pihvin, että näette pihvin sisältä päin.

2 kommenttia:

  1. Takuulla herkullisia.
    Niin mehukkaan näköisiä, että tekis mieli maistaa :P

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)