maanantai 14. maaliskuuta 2011

Jauhelihapihvit ananastäytteellä


Olen aina tykännyt ananaksen raikkaasta mausta ruoassa. Niinpä ajattelin kokeilla täytettyjä jauhelihapihvejä ananaksesta. Tuli kyllä todella herkullisia tästä annoksesta tulee kuusi isoa pihviä .

400g  sika-nautajauhelihaa
1prk kermaviiliä
1 kananmuna
1 pss sipulikeittoa
mustapippuria
TÄYTTEEKSI:
ananasta

Sekoita sipulikeiton joukkoon muna ja kermaviili. Anna seoksen turvota.
Tee taikinasta kaksitoista pihviä puolien pihvien päälle aseta ananasrengas ja toinen pihvi päälle taputtele hyvin reunat yhteen. Paista paistinpannulla kypsiksi.



5 kommenttia:

  1. Kovinpas meillä meinas mennä taas yksiin...lauantaina nimittäin aioin tehdä ananastäytteisiä jauhelihapihvejä ilman jatkeaineita....vaan teinkin sitten jo postaamaani munakoisopataa....toiste sitten tällaiaia ihania pihvejä. Kuulun kanssa ananasfaneihin...syön sitä sellaisenaankin ja sitähän voi laittaa kaikkiin ruokiin, eikös?

    VastaaPoista
  2. Ananas on raikas hedelmä , sopii hyvin lihan kanssa!Kiitos jälleen kivasta ohjeesta!

    VastaaPoista
  3. Mimmi M: Ananas tosiaan sopii vaikka mihin ruokaan.

    Paula: Suosittelen kokeilemaan olivat todella hyvän makuisia.

    Leena: Olen samaa mieltä kanssasi ananas on niin raikas...

    Kiitos kommenteistanne.

    VastaaPoista
  4. Namnam, nämä maistuisivat varmasti minullekin oikein hyvin! :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)