kotiliesi

lauantai 19. helmikuuta 2011

Possua sinappikastikkeella


Voi, kumpa saisin teille jotenkin maistiaiset tästä hyvästä ruoasta jota söimme juuri mieheni kanssa. Tämä on synttäri illallisemme ( meillä on nyt synttärit kummallakin, minun oli eilen ja miehellä huomenna) olimme ajatelleet elokuviin menoa ja syömistä ravintolassa, mutta koska lapset on olleet kipeänä niin nyt meni näin söimme todella maittavan pihvi illallisen kotosalla.
Ilta oli viimme vuoden tapaan eli katselimme elokuvan Julie & Julia josta on tullut meille ihan traditio, minä kun niin tykkään elokuvasta. (Mieheni sen osti viimme vuonna minulle syntymäpäivälahjaksi.)Elokuvissakin sen kävimme katsomassa. Filmi on niin hyvin tehty että pakosti tulee hyvä mieli.

6 (maustamatonta)  porsaan sisäfileetä
1 - 2 rkl   voita
ripaus   suolaa
1/2 tl   pippurisekoitusta
1/2 dl   Dijon kokojyväsinappia
2 dl   ruokakermaa
1 dl   omenatäysmehua
1 sipuli


Painele pihvejä kevyesti kädellä. Paista rasvassa molemmin puolin yht. n. 4 min. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle sinappi. Anna kiehahtaa, jotta etikka haihtuu sinapista. Lisää kerma ja mehu, anna kiehua n. 5 min.
Paistoin uunissa pakaste lohkoperunoita jotka maustoin öljyllä ja paprikajauheella, valkosipulijauhella sekä suolalla. Uunissa noin 20 minuuttia.

Huomasitte varmaan että lisäsin taas kerran perus resptiin yhden sipulin, kun se on niin herkkua.


5 kommenttia:

  1. Onnittelut molemmille sankareille!
    Aika usein se menee näin, mutta laatuaika on laatuaikaa kotonakin :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut synttärisankareille!Ruoka näyttää niin todella hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos onnitteluista. SakariSokeri ja Leena.

    VastaaPoista
  4. Onpas herkullinen resepti. Täytyykin joskus kokeilla. :)

    VastaaPoista
  5. Dephnion kiitos sinulle kommentistasi. Ruoka oli kyllä herkullista ja nopeaa valmistaa suosittelen.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)