kotiliesi

maanantai 7. helmikuuta 2011

Pippurinen rahkalevite

Laitoin eilen valumaan rahkajuustoa siivilään ja tänään oli sitten hyvänmakuista levitettä leivälle laitettavaksi. Tein kyllä aikas pippurista kielellä välillä oikein kipunoi. Tämä ohje on todella yksinkertainen ei voi tumpelompikaan mokata.

250 g rahkaa
2 prk kermaviiliä
1 tl viherpippuria
2 tl rosepippuria
1 tl suolaa

Sekoita keskenään ainekset ja kaada seos suodatinpussilla vuorattuun kahvinsuodattimeen tai sideharsolla vuorattuun siivilään. Aseta paino päälle. Sopivan painon saat kun laitat muovipussiin vettä ja suljet sen hyvin. Anna maustua viileässä seuraavaan päivään. Asettele vatiin tai lautaselle tarjolle.

1 kommentti:

  1. Kokeilin eilen tehdä tuota puolen annoksen verran, kun ei ollut kuin yksi purkki kermaviiliä. Mausteeksi laitoin oman yrttimaan yrttisilppua pakastimesta ja vähän sitruunapippuria. Äsken maisteltiin ja oli tosi hyvää! Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)