kotiliesi

maanantai 3. tammikuuta 2011

Täytetyt avokadot

Löysin tämän ohjeen juuri Ellien ruoka sivuilta ja kun tuntui niin helpolta ja aineet oli kaapissa tuli sitten kokeiltua reseptiä. Oli kyllä niin hyvää ja täytyy joskus vieraille tehdä alkupalaksi tai salaatiksi oli se vaan niin herkullista.

3 kplavokadoa
150 gkatkarapuja
0,5 dlsitruunamehua
1 dlkermaviiliä
1 dlBecel majoneesia
0,5 dltilliä

Sulata ja valuta katkaravut. Leikkaa avokadot pituussuunnassa halki ja poista kivet. Koverra sisus varovasti irti lusikalla. Leikkaa sisus kuutioiksi. Laita kuutiot kulhoon ja kaada päälle sitruunamehu tummumisen estämiseksi. Lisää joukkoon kermaviili, majoneesi, hienonnettu tilli ja katkaravut. Sekoita tasaiseksi täytteeksi. Jaa täyte avokadojen tyhjiin kuoriin. Ylimääräisen täytteen voi laittaa tarjolle erilliseen kulhoon. Koristele katkaravuilla ja tillillä. Tarjoa täytetyt avokadot alkupalana patongin kanssa.


5 kommenttia:

  1. Ai-jai, kuulostaa/näyttää tosi herkulliselta. S-marketin avokadotarjousta olis kannattanut hamstrata vähän varastoonkin; tänään olivat jo taas yli 4e kilo.
    Pitäis keretä tutustua sun reseptihistoriaan, sulla on kivoja ohjeita. Tavallaan suurperhettä pyörität sinäkin.
    Terveisiä täältä!

    VastaaPoista
  2. Tätä on pakko kokeilla, kuulostaa mielettömän hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Herkullisia! Olen joskus tehnyt saman tyyppisiä, mutta kylmäsavulohella täytettynä ja kalattoman version savuporosta. Ei hassumipia nekään!

    Ostan usein noita ready to eat avocadoja, vaikka ne on vähän kalliimpia. Ei tarvitse sitten kypsytellä... :)

    VastaaPoista
  4. Tosiaan, kuulostaa juuri niin herkulliselta alkupalalta jos tulisi vieraita :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)