kotiliesi

maanantai 3. tammikuuta 2011

Parempi siskonmakkarasoppa

Taas on arki alkanut ja hoitolapsista suurin osa palannut lomiltaan. Viikon aloitimme sopalla niinkuin yleensäkin on ollut tapana.
Tämä päivä alkoi niin hyvin, mutta ei aikaakaan kun jo olin aivan hiilenä no, ostin eilen uuden kameran ja en olekaan siihen oikein tyytyväinen kattoo nyt opinko käyttämään sitä vai heitänkö vesilintua koko kameralla. Niin ottaa päähän.

reilu 11/2 l vettä
10 isohkoa perunaa
1 pss keittojuureksia
2 valkosipulinkynttä
mustapippuria
1 kasvisliemikuutio
1 kg siskonmakkaroita
3 rl ketsuppia
50 g sulatejuustoa
persiljaa

Kuori ja paloittele perunat kiehauta ne vedessä. Lisää suola ja muut mausteet,sulatejuusto, pakastekeittojuurekset sekä liemikuutio kun perunat ovat lähes kypsiä. Muista että suolaa tulee myös makkaroista. Keitä noin 10 minuuttia.
Puristele makkarat kuoristaan pieninä nokareina keittoon. Anna kiehahtaa vielä kymmenisen minuuttia koska siskonmakkarat ovat raakalihamakkaroita. Lisää sekaan persilja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)