maanantai 17. tammikuuta 2011

Jauhelihakiekot

Pakkasesta löytyi vielä yksi torttutaikinapaketti ja olihan se heti käytettävä. Jauhelihahyrrät ovat niin hyviä söimme jo miehen kanssa yhden pellillisen melkein kokonaan.

1 pkt lehtitaikinalevyjä
TÄYTE:
400 g jauhelihaa
1 sipuli
50 g sulatejuustoa
1 rkl oreganoa
1/2 tl suolaa
2 rkl taco maustetta
ripaus mustapippuria
 juustoraastetta
VOITELEEN:
muna
ripottele pinnalle juustoraastetta

Levitä taikinalevyt sulamaan uunipellille. Ruskista jauheliha ja sipuli lisää mausteet Sekä sulatejuusto. Anna seoksen jäähtyä.
Levitä taikinalevyille jauhelihaseos ja ripottele hieman juustoa jauhelihan päälle. Kääri rullalle pituussuunnass. Leikkaa taikinapötköt neljään osaan. Nosta kiekot uunipellille. Voitele kiekot munalla ja ripottele juustoraastetta pinnalle. Paista uunissa 225 asteessa noin 14 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Näitä olisi kiva syödä, vaikka saunan jälkeen iltapalaksi ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anneli sukkelaan meni kaupaksi. Oli koko perheestä kerrankin hyvää.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)