tiistai 14. joulukuuta 2010

Texmex-kesäkurpitsavuoka

Pakkanen senkun vain paukkuu ja mikä onkaan silloin sen mukavampaa kuuin laittaa uuni ruokaa. Tupakin pysyy lämpöisenä, sekä tälläisillä ruoilla pääsee niin helpolla ei tarvitse muutkuin paistaa jauheliha ja kuoria potut sekä viipaloida näppärää.
Tämä kyseinen ohje on suoraan kopioitu yhteishyvän ruoka lehdestä tais olla elokuun ohjevihkosesta tänä vuonna.

1 iso (noin 400 g ) kesäkurpitsa
3 perunaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
400 g naudan jauhelihaa
1 pss
 texmex-mausteseosta
1 prk (400 g ) tomaattimurskaa
1 pss
 100 g juustoraastetta

Viipaloi kuorittu peruna ja pesty kesäkurpitsa. Hienonna sipuli ja murskaa valkosipulin kynnet. Paista kypsäksi pannulla jauheliha ja sipulit Lisää mausteseos ja tomaattimurska. Anna hautua noin 5 minuuttia. Kaada puolet jauhelihakastikkeesta vuoan pohjalle lado vuorotellen kesäkurpitsaa ja perunaa kastikkeen päälle. Pinnalle kaada loput jauhelihakastike ja laita juustoraastetta pinnalle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia niin että pinta on kauniin värinen ja perunat ovat kypsiä.


2 kommenttia:

Mukavaa kun kommentoit :)