kotiliesi

maanantai 8. marraskuuta 2010

Rapea omenavohveli

En ollut ennen tehnytkään vohveleita hillolla mutta tästälähin taidan tehdä aina vohvelini näin ei tarvitse pakolti mitään kyytiläiseksi. Hillon jätin suosiolla vohvelin välistä pois mutta koska olin jo kermavaahdon vatkanut sen tarjosin mutta eipä olisi sitäkään tarvinnut niin hyvää oli. Koitankin eri hilloja seuraavilla kerroilla tää omenahillo oli kuitenkin oikein hyvä yhdistelmä.

2 dl maitoa
2 dl vissyä (minulla pore vettä)
1 1/2 dl omenahilloa
3 dl vehnäjauhoja
1 muna
50 g margariiniä
3 tl sokeria
1 tl leivinjauhetta
veitsenkärjellinen suolaa

Vatkaa jauhot ja nesteet sekaisin ja laita joukkoon myös omenahillo, sekoita muna joukkoon ja loput ainekset.Anna turvota jääkaapissa puoli tuntia. Paistele vohveliraudala.


1 kommentti:

  1. Ihanan näköisiä vohveleita !
    Niitä tulee vaan kesällä tehtyä, kun voi ulkona käryttää.
    Nyt kyllä alkoi tehdä ....mieli.... :)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)