torstai 4. marraskuuta 2010

Nakkistrokganoffia ja kommelluksia

Jääkaappiin jäi nakkeja ja jotakin oli sitten keksittävä mihin ne laittaisi kumma kun prinssinakit ei  mene kaupaksi mutta makkaraa ja ntavallisia nakkeja kyllä menee yllin kyllin.
Äsken näitä nakkeja leikatessani ja kaataessa kasariin mulla oli kakku taikina vieressä odottamassa vuoassa uuniin pääsyä niin eikös yks nakin pala poukkaissut suoraan kakkutaikinan sekaan arvaatte varmaan kuinka hauskaa mulla oli et sain  nakin palaa taikinan seasta etsittyä :)))

300 g nakin palasia
1 sipulia
1/2 dl vehnäjauhoja
n. 5 dl vettä
1 lihaliemokuutio
1 dl sinappikurkku relitsiä
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl basilikaa
soijakastiketta loraus
loraus balcamigoa tummaa

 Paista nakit ja sipuli kauniin värisiksi, lisää joukkoon jauhot. Lisää vesi joukkoon sekoita hyvin ettei tule paakkuja.
Mausta ja lisää suolakurkku relitsi sekä muut aineet, anna maustua hetki maista ja lisää tarvittaessa suolaa koska relitsi ja nakit ovat jo suolaisia ei suolaa paljon tarvita.


1 kommentti:

  1. Nakkikakkua! :) Eihän sitä tiedä, vaikka olis tullu kuinka hyvää. ;)
    MUlla on taas pää tyhjänä ruokaideoista, siksipä aionkin etsiä taas inspistä sun blogista!
    Mukavaa vkl alkua.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)