tiistai 2. marraskuuta 2010

Nakkigratiini

Viimme kuun Yhteis hyvä lehdestä löysin tälläisen nakkigratiinin ohjeen ( tämä on kyllä hieman tuunattu versio) meillä ei paljon makkararuokia syödä mutta nyt kokeilin ja lapset tykkäsi samoin mies itse en oikein makkara ruoasta perusta joten jätin syömättä.
Olen nyt koittanut siivota ja laitella kaikki kuntoon iltapäiväksi kun hoidokit lähttee niin meillä alkaa nuorimmaisen syntymäpäivät kavereille.

6 dl kierrepastaa
300 g nakkeja
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl chilimaustetta
2 munaa
1 dl sinappikurkkusalaattia
2 dl juustoraastetta

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista nakin palat pannulla. Sekoita yhteen tomaattimurska, kurkkurelix ja kananmunat sekä mausta. Kaada valutettu pasta ja vakit vuokaan ja kaada päälle tomaattimurskaseos. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä laatikko uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

1 kommentti:

  1. Näyttää ihan hyvälle ja helpolle. Aika jännä tuo kurkkusalaatti tuolla seassa... Varmaan ainakin lapsille nakkiruoat maistuu :) Itse tykkään kuorellisista nakeista ja grillimakkaroista, mutta muuten en niin välitä minäkään.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)