kotiliesi

perjantai 5. marraskuuta 2010

Kebabpiirakka

Ei ole mikään kaunis kuva mutta täytyi nopeeta ottaa kuva ennenkuin piirakka on syöty kokonaan. Arvasin että näin tässä taas käy kun huusholli tuoksuu niin ihanalle niin minä ja mieheni ei voida vastustaa kiusausta, siispä leivoin vielä yhden suolaisen piirakan jonka saimme alottaa kun muut odottaa huomiselle synttäerille.
Tämä postaus kesti kirjoittaa noin tunnin kun tytöltä hukkui kännykkä eikä siihen saatu yhteyttä mutta löytyihän se puhelin kotelosta. Huhu huh tää on niin tätä joka viikko ettitään jommankumman tavaroita, mikähän siinäkin on ettei meillä tuon pojan kanssa ollut tämmöistä hukkaamis vimmaa mutta aika aikaansa kutakin.

POHJA:
1 dl perunasosejauhhetta
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl valkosipulijauhetta
1/2 tl suolaa
1 dl vettä
1 dl öljyä
TÄYTE:
300 g kebablastuja
1 sipuli
1 pieni prk ananas paloja
2 rkl tacomaustetta
1 tl valkosipulimaustetta
1 muna
1 dl mausramatonta jugurttia
2 dl maitoa
3 dl juustoraastetta


Sekoita pohjan ainekset sekaisin ja laita jääkaappiin odottamaan kun teet täytettä.
Paista kebablastut ja sipuli kaada sekaan myös ananaspalat sekä paprikan palat sekä mausteet.
Levitä pohja taikina piirasvuokaan ja päälle täyte sekoita munamaito ja kaada se vuokaan ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.Laita uuniin 200 asteeseen noin 40 minuutiksi tai kunnes pinta on hyytynyt ja saanut kauniin värin.

4 kommenttia:

  1. Eipä ole ihme, että meni pikaisesti parempiin suihin. Niin herkulliselta se näyttää.
    Kyllä sinä olet aikamoinen leipuri ja kokki :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anneli kehuista mutta et arvaakkaan kuinka rätti olen kaiken tämän jälkeen. Huomenna kun jaksaa vielä siivota ennen vieraita ja kyhätä kakun niin istun loppu viikonlopun sohvalla ja ohmettelen.

    VastaaPoista
  3. Tää on varmasti hyvää!! Täällä kans synttärileipomukset alkoivat, viikon päästä ois tarkoitus juhlia nuorimmaisen synttäreitä...

    VastaaPoista
  4. Varmasti maukasta! Suolaiset piirakat on kyllä parhaita <3

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)