perjantai 5. marraskuuta 2010

Kaaliporkkanasalaatti


Kauden parhaista vihanneksista syntyy mahtavan helppo, nopea ja makoisa kaalisalaatti.Siis lapset söi ranskiksia ja makkaraa niin minä ähmin kaksi lautasellista salaattia oli niin herkullista.


n. 500 g kaalia
3 porkkanaa
ripaus mustapippuria
n. 1 rkl hunajaa
n. 2dl turkkilaista jogurttia
1 rkl sinappia
1/2 tl suolaa
Raasta kaali sekä porkkana ja sekoita isossa kulhossa. Sekoita joukkoon ripaus mustapippuria ja hunaja. Sekoita jogurtti, sinappi ja suola. Lisää raasteen joukkoon. Maku on entistä parempi, jos salaatti saa seista jääkaapissa vaikka yön yli. Meillä syötiin kyllä heti ei keretty odotella.

2 kommenttia:

  1. Jesh, turkkilainen jukurtti on herkkua ja sopii ihan kaikkeen...

    VastaaPoista
  2. kaalisalaatti on ihanaa,meillä tytöt teki kaali-porkkana-ananassalaattia,tosin ilman mitään kastikkeita ;)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)