tiistai 30. marraskuuta 2010

Juustoinen saksanhirvikiusaus

Herkuttelimme tänään saksanhirvellä piti ostaa poroa ja tehdä yhteishyvän ruokamaailma lehdestä porokiusaus mutta saksanhirvi oli kilohinnaltaan huokeampi vaihtoehto ja päädyin nyt siihen kun isommalle sakille tein muutenhan olisin valinnut kotoisen poron.
Tässä huomaa välillä että menee edelle jotkut vaihtoehdot joita ei muuten tulisi osteltua esim. kotimaisuuden vaihtaa joskus huokeampaan ulkolaiseen vaikka periaatteeni onkin suosia kotimaista, mutta kun ruokaa tekee viidelletoista päivässä on joskus ajateltava omaa kukkaroakin.

240 g (1 pkt) saksanhirveä
1 rkl öljyä
500 g peruna-sipulisekoitusta
100 g murennettua sinihomejuustoa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
2 1/2 dl ruokakermaa

Ruskista jäinen saksanhirvi öljyssä pannulla. Kaada peruna-sipulisekoitusta uunivuokaan ja lihat joukkoon. Laita joukkoon myös homejuusto ja mausta kiusaus .
Sekoita aineet hyvin ja kaada joukoon vielä ruokakerma. Kypsennä 200 asteessa noin 1- 1 1/2 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)