lauantai 9. lokakuuta 2010

Valkosipulinen makaroonilaatikko

Pakko mun on tääkin postata kun on sen verran hyvää ruokaa meikäläinenkin santsas kaksi kertaa.(Nolottaa ihan kirjoittaa tuollaista mutta totta se on niin mitä sitä kieltämään)
Tää on ihan makaronipussin ohjeella tehty mutta sekaan tulee valkosipulia oikein reilusti ihme lapsetkin pitivät tästä vaikka luulin toisin.

5 dl tummaa makaronia
400 g naudanjauhelihaa
1 iso sipuli
100 g valkosipulisulatejuustoa
5 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
3 kananmunaa
7 dl rasvatontamaitoa

Keitä makaronit pussin ohjeen mukaan. Ruskista jauheliha ja sipuli lisää sulatejuustoa ja valkosipulit. Mausta ja sekoita makaronin kanssa sekaisin. Sekoita munamaito. Laita kaikki uunivuokaan ja sekoita hyvin. Paista 200 asteessa noin tunti uunin ala osassa.



2 kommenttia:

  1. Varmasti hyvää!
    Mä niin tykkään valkosipulista mutta meidän tenavat on kyllä niin nirsoja, ettei taitais niille kelvata...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Sumi ruoka oli taivaallisen hyvää.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)