perjantai 15. lokakuuta 2010

Tortilla pitzat

Eilen söimme välipalla pitzaa nopeana versiona eli tortilla "lettuun" tehtynä. Elikä ketsuppia , kinkkua,tomaattia pienenä silppuna, ananasta ja juustoa sekä valkosipulimaustetta ja basiligaa pinalle uuni 250 asteeseen ja paista niin että juustoraaste ja reunat tummuvat.

Tätä teen usein hoitolapsille kun ei viikolla kerkeä tehdä oikeaa pitsaa viikonloppuisin tulee tehtyä pidemmän kaavan mukaan.

2 kommenttia:

  1. Näistä lapset tykkää meilläkin, ja maistuvat kyllä myös aikuisille :)

    VastaaPoista
  2. Meillä myös maistuvat kaikille ja jos haluaa lämpimänä kääräistä rullalle, erittäin helppoa syödä ihan sorminkin...

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)