kotiliesi

maanantai 25. lokakuuta 2010

Pihvit sienikastikkella ja röstiperunoilla


Tässä meidän sunnuntain ruoka helppo ja maukas ruoka.
Eli ostin possun pihviliha pötkön otin talouspaperilla liiat marinadit pois ja leikkelin sen n. 2 cm paksuisiksi paloiksi  ja nuijin ne nyrkillä hieman pienemmiksi paistoin molemmin puolin viipaloin joukkoon sipuli renkaita joiden pintaan ripottelin suolaa ja sokeria.

Käristin n. 1/2 dl  jauhoja ja lisäsin 2, 5 dl kauraruokakerman joukkoon kaaadoin sekaan myös ananaspurkista liemen ja maustoin tinjamilla ja suolalla sekä 1 kasvisliemikuutiolla joukkoon vielä iso purkki kokonaisia herkkusieniä liemineen.Lisää sulatejuustoa pieniä nokareita pari kolme palaa. Kastikkeesta tuli aikas löysää mutta jos haluat vahvempaa niin voit laittaa enemmän vehnäjauhoja tai lopuksi suurustaa vielä maitzenalla. Minä annoin nyt tällä kertaa kastin olla löysempää.
Paistoin perunoiksi röstiperunoita paistinpannulla molemmin puolin kullan keltaisiksi.

Salaattina oli tuorejuustolla höystetty lehtisalaatti, oliivin ja paprikan kera.

3 kommenttia:

  1. Teilläkin oli sieniruokaa sunnuntain kunniaksi. Nam =)

    VastaaPoista
  2. 3 dl jauhoja ja löysää kastiketta? :)Herkullisia ohjeita sinulla, kiitos niistä. Olet todella energinen kokkaaja.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista paula ja anonyym, anteeksi taas kerran jauhoja oli pikkasen liikaa onneksi hiomasit. Joskus tulee näitä erheitä tai joskus mulla näyttää tulevan aika usein. ;)

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)