kotiliesi

perjantai 15. lokakuuta 2010

Nakkikastike

Välillä tekee mieli tuttua ja turvallista nakkikastiketta.
Tämä on sellainen ruoka että kaikki tykkää.

500 g nakkeja
1 sipuli
1 dl vehnäjauhoja
1 l vettä
1 lihaliemikuutia
1 dl ketsuppia
2 tl basilikaa
1 tl suolaa

Paita silputtu sipuli ja paloitellut nakit. Paahda jauhot ja lisää vesi mausta ja lisää nakit anna makustua hetki. Suolan kanssa saa olla varovainen jotkut nakit on niin suolaisia ettei suolaa paljpon  tarvi mutta maunmukaan.

2 kommenttia:

  1. Etkö käytä margariinia / voita margariinin paahtamiseen?

    VastaaPoista
  2. En käytä ollenkaan tai sitten vain hitusen margariiniä mutta kun tarpeeksi liikuttaa aineksia pannulla niin ei ne pala. Ja kannattaa laittaa levyä pinemmälle ettei pala.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)