kotiliesi

perjantai 8. lokakuuta 2010

Maustettu kaaliraaste

Tämä kaalisalaatti mausteliemineen saa kaalin maistumaan ja tätä voi tarjota jopa vieraillekin on niin hyvän makuista. Muunnella salaattia voi mielensä mukaan mausteita samoinkuin juureksia voi myös vaihtaa tai kaali punakaaliksi niin aina saa uuden makuista. Muista kaalisallaatissa se että salaatin on hyvä antaa maustua jääkaapissa hetken ennen tarjoilua.

1/2 kg valkokaalia
2 porkkanaa

MAUSTELIEMI:
1/2 dl rypsiöljyä
1,5 dl vettä
1/4 dl omenaviinietikkaa
1/2 rkl meiramia

Raasta kaali ja porkkana karkeaksi raasteeksi.
Sekoita mausteliemeen ainekset. Sekoita salaattiaineet kaada mausteliemi päälle. Anna maustua jääkaapissa puolesta tunnista vuorokauteen .
Tämä salaatti säilyy jääkaapåissa useita vuorokausia.(Jos säilyy ????)

4 kommenttia:

  1. Olisikohan tämä nyt sellainen ohje, jolla saisin tuntumaa siihen salaattiin, jota Rodoksella eräässä ravintolassa sai aina annoksessa. Se oli älyttömän hyvää kaalisalaattia ja minäkin pystyin syömään, vaikka kaali yleensä aiheuttaa minulle vatsavaivoja.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista Riina tämä salaatti saa kaalin oikeuksiinsa ja toivottavasti nyt löysit tästä sen sinulle sopivan kaalisalaatin.

    VastaaPoista
  3. Onpas hauska idea - ja varmasti tosi raikas!

    VastaaPoista
  4. Tätä on ihan pakko kokeilla, vaihtelua salaatteihin.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)