keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Makrilliset pitsaleivät

Olen jo kerran pitsaleipiä tehnyt mutta tässä on niin helppo versio että kannattaa kokeilla. Ja lapsetkin tykkää vaikka olisi niitä nirsoja jotka ei syö kalaa niin tässä kyllä menee kun ekan leivän saa menee enenkun kerrot että on kalaa. Nuorimmaiseni söi näitä neljä heti ruoan jälkeen.


10 Paahtoleipiä
2 rasiaa makrilleja tomaattikastikkeessa
Tomaattia
juustoraastetta
oreganoa
valkosipulijauhetta

Asettele leivät uunipellille ja muhenna makrilli haarukalla muusiksi ja asettele leiville. Levitä makrilli haarukalla leivän päälle niin että sitä on joka puolella. Ripottele päälle juustoraaste ja mausteet. Laita uuniin 225 asteeseen niin kauaksi että juusto sulaa ja leivän reunat tummuvat.

1 kommentti:

  1. Pizzaleivät ovat kyllä tosi hyviä! Makrillia en olekaan koskaan maistanut...

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)