kotiliesi

lauantai 30. lokakuuta 2010

Hedelmäinen kanakeitto

Meille on iltasella tulossa vieraita ja teen vielä ruokaa heille joten tämän päivän päivä ruoka on sitten kevyemmän sorttista.
Tämä ruoka on samaa kanakeittoa jota olen tehnyt niin tuhat kertaa mutta nyt lisäsin persikoita ja homejuustoa ja kyllä meni taas makujen huipulle tämä ruoka.


1litra vettä
200g pakastekasvisi-suikaleita
0,5tl currya
0,5tl pippurisekoitusta
200-400g marinoimattomia broilerisuikaleita
3 säilyke persikan lohkoa
1kanaliemikuutio
1/2 dl valkosipuli ja yrtit ruoanlaittofraichea
1rkl maitzenaa
1-2dl Ruokakermaa
50-100 g homejuustoa
persiljasilppua


Paista kanasuikaleet paistinpannulla, lisää pippurisekoitus, curry
Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio. Lisää kasvikset, persikan palat ja kana veteen, keitä n. 15min
Lisää keittoon ruokakerma, johon on sekoitettu maitzena. Murenna joukkoon homejuustoa, ruoanlaittofraichea ja ripottele joukkoon persiljaa.


4 kommenttia:

  1. Tän on oltava aivan taivaaaaallista! :)

    VastaaPoista
  2. Tulin taas kiittämään hyvästä keitto-ohjeesta.
    Käyn täällä usein etsimässä ruokavinkkejä, mutta aina ei tule kommentoitua.

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)