keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Riisipuuro



Kuva ei ole nyt kaikista kauniinpia mutta puuro oli kyllä hyvää. Tätä herkkua meillä on aina silloin kun minä herään tosi aikaisisn ja tänään ei taas uni tullut silmään viiden jälkeen niinpä nousin ylös ja riisipuuroa hauduttamaan. Teen tämän haudutuskattilassa niin aikaa kuluu hieman tavallista enemmän mutta on makukin sitten sen mukaista.

2 dl vettä
2 dl puuroriisiä
1 l maitoa
1 tl suolaa

 Keitä vesi tilkka ja kaada riisit joukkoon  keitä näitä muutama minuutti ja sekoittele niin että riisit imee veden ja lisää maito
. Anna puuron hautua kypsäksi kannen alla miedolla lämmöllä noin tunnin ajan. Mausta kypsä  puuro suolalla. Puuron voit syödä sinänsä tai sokerin ja kanelin kera, hillon tai niinkun nyt meillä kiisselin kera, namskista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)