kotiliesi

lauantai 18. syyskuuta 2010

Juustoinen herkkusienikastike


Söimme äsken röstiperunoita ja eilen tekemääni mureketta tälläisen herkkusienikastikkeen kera. Nuorimmaiseni innostui niin herkkusienistä olin aivan äimänä kun niitä ei ole meillä ennen syöneet kun me vanhemmat. Minä käytän usein soijamaitoa ja grahamjauhoja mutta ne voi korvata aivan tavallisella maidolla ja vehnäjauhoilla. Koitan vain muka tehdä hieman terveelisempää tuosta ruoasta.

1 sipuli
 3 rkl grahamjauhoja
2 dl soijamaitoa
1 tlk kokonaisia herkkusieniä liemineen
75 g sulatejuustoa ( mulla oli koskenlaskija viherpippuria)
1 tl tinjamia
suolaa


Paahda sipulin silppu pienessä öljy tilkassa lisää joukkoon jauhot ja kaada maito jauhojen joukkoon sekoita hyvin ettei tule paakkuja. Laita sulatejuusto joukkoon pieninä nokareina.Lisää herkkusienet liemineeen joukkoon ja mausta.

3 kommenttia:

  1. Kaikkea hyvää olet taas viime vierailuni tehnyt. Itsellä jäänyt nyt vähemmälle vierailut, enkä ole oiken vielä saattanut omaankaan laittaa mitään uutta. Yritin äsken lueskellä ihmisten jättämiä kommentteja Doran postaukseen, mutta heti tuli märy, joten tulinpas piipahtamaan mm sinun blogissasi.

    VastaaPoista
  2. Mainio kastike. Meillä joka ruoalle täytyy olla kastike, muuten ei kelpaa! :)

    VastaaPoista
  3. Piti tulla heti katsomaan uutta blogiasi, kivalta näyttää! Laitankin uuden osoitteesi heti linkkilistalleni!

    Kastike on varmasti herkullista!

    VastaaPoista

Mukavaa kun kommentoit :)