sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Herkku jauhelihakastike

Eilen kaupassa oli tuote esittelyssä uutta Arlan taco-mausteista sulatejuustoa itseasiassa juusto on aikas tujua mutta jods et pidä sellaisenaan niin suosittelen kokeilemaan sitä ruokiin esim. tähä jauhelihakastikkeeseen se oli kuin piste i:n päälle.Tässä muuten ruoka joka tulee sitä paremmaksi mitä enemmän kiehauttelet ja porkkana sulaa ihanasti kastikkeen joukkoon niin ettei nirsommatkaan niitä huomaa jos vain jaksat antaa kastikkeen porista tunnin pari liedellä. Tämä kuvan soosi ei oli ollut kun puolisen tuntia liedellä mutta meillä se syötiin nyt kun miehet lähti hakeen meille uutta sohvaa, vanha ei meillä kerennyt olla edes puolta vuotta kun jousi ponnahti sohvan pohjasta ja nyt saatiin sitten uusi tilalle.



2 sipulia

2-3 porkkanaa

1 pkt pinaattia pakasteena (150g)

250 g jauhelihaa

2 rkl voita

1 rkl vehnäjauhoja

1 tlk tomaattimurskaa(400g)

1 tl suolaa, basilikaa ja mustapippuria rouheena

taco-maustettua sulatejuustoa

2 rkl persiljaa hienonnettuna






  1. Kuori ja hienonna sipuli.
  2. Kuori ja raasta porkkanat.
  3. Anna pakastepinaatin sulaa.
  4. Ruskista sipuli ja jauheliha pannussa.
  5. Vähennä lämpöä ja lisää porkkanaraaste, anna kiehua hetken miedolla lämmöllä.
  6. Lisää vehnäjauhot ja sekoita.
  7. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua 10 min.
  8. Lisää pinaatti ja mausteet, kiehauta ja tarkista maku.
  9. Lisää pinnalle ennen tarjoilua persilja ja porkkanaraaste.

  10. Tarjoa keitetyn spagetin tai haluamasi pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa kun kommentoit :)